Afsluttedde projekter

Her finder du vores færdiggjorte projekter


Hvide Hus nær havet

vh3
vh1
vh2

Beliggenhed: Hvide Hus vej 1-3, Ebeltoft

Enestående lejligheder med unik udsigt over Ebeltoft Vig.

Lejlighederne er stilrene og godt indrettet med vægten lagt på den flotte panoramaudsigt og den klassiske arkitektur. Der er unik udsigt fra alle 4 niveauer af byggeriet og på grund af vigens udformning resulterer det i aftensol fra udsigtsterrassen.

Hvide Hus består af helt nyistandsatte ferielejligheder med helårsbenyttelse. Gennem den omfattende renovering fremstår byggeriet nyt og moderne. Ejendommen er et udtryk for den klassiske danske arkitektur med sine rene linjer. Den hvidpudsede facade med de sorte vinduesrammer komplimenterer det lyse genskær fra Ebeltoft Vig samt den "rå" natur.

Se mere på www.hvidehus-ebeltoft.dk

Vi har flere af vores udlejningslejligheder i Ebeltoft ledige, tjek menuen Bolig for at se de ledige lejemål. For mere information vedrørende Hvide Hus i Ebeltoft, kontakt da vores udviklingschef Steen Kodahl Ledet på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Luksuslejligheder ved Langelinieparken med flot udsigt

Beliggenhed: Langelinieparken 1-3, 8000 Aarhus C

Søgaard Ejendomme har gennem mange år gennemført flere store projekter heriblandt et større projekt med luksus lejligheder i Langelinieparken i Aarhus i 2003. Her opførte Søgaard Ejendomme 69 luksus lejligheder med udsigt til havnene og vandet ved Aarhus bugt.

Boligbebyggelsen er placeret på en af byens mest attraktive grunde ved Risskoven og Aarhus Lystbådehavn med rig mulighed for at nyde områdets smukke natur. Der er gåafstand til badestranden Den Permanente, Risskov, Aarhus Lystbådehavn og Aarhus Midtby. Tjek menuen Bolig for at se, om vi har ledige lejemål i Langelinieparken.

langelinje

langelinje 1